Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Mars terazi burcunda 16-11-2015

Astrolojide savaş ve mücadele gezegeni olarak bilinen Mars 13 Kasım 2015 tarihinde denge ve barışın temsilcisi olan Terazi burcuna geçiş yapacak. Önümüzde ki iki aylık süre içerisinde evlilik, ortaklık, ilişkilerde hareket ve heyecan yaşatacak olan Mars Terazi burcu transiti, rekabet açısından da yüksek enerjiyi göstermekte. Tartışmalara ve kırıcı konuşmalara dikkat etmemiz gereken bu dönemi daha çok takım çalışmalarında ve sosyal olaylarda var olarak değerlendirebiliriz.

Yükselen burcunuza göre okuyunuz

KOÇ: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar ve ilişkiler yönünden mücadele gerektiren iki aylık süre içerisindesiniz, dıştan gelecek kışkırtmalara dikkat.

BOĞA: Bu iki aylık dönemde sağlık ve düzenle ilgili mücadele edeceksiniz. İş koşullarınız ve günlük temponuz hareketleniyor.

İKİZLER: Bu iki aylık dönem hobiler, spor ve yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız iyi bir dönem. Çocuklarla ilgili mücadeleler sizi bekliyor.

YENGEÇ: Ev, aile ve yerleşime ait konular öne çıkacak. Tadilat ya da eve ait çaba sarf etmeniz gereken koşullar içerisinde kalabilirsiniz.

ASLAN: Bu iki aylık süre içinde yakın çevrenizde hareket artıyor. Zihinsel aktiviteniz ve eğitim durumunuzla ilgili mücadeleler vermeniz mümkün. Tartışmalara dikkat.

BAŞAK: Bu iki aylık dönemde elinizde ki kaynakları iyi değerlendirin, harcamalarınız artabilir. Ortak gelirinizden gelecek para sizi rahatlatacak.

TERAZİ: Mars burcunuzda ilerlerken daha mücadeleci olacaksınız. Yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

AKREP: Bu iki aylık dönem içinde cesaretinizi kıracak olaylar içinde kalmanız mümkün. Gizli düşmanlarınız gündeme gelebilir. Arkanızdan çevrilen olaylara dikkat.

YAY: Sosyal hayatınızın hareketleneceği iki aylık döneme girmektesiniz. Projelerinizi ve beklentilerinizi hayata geçirmek için aktif iki aylık bir süre içindesiniz. Arkadaşlarınızla tartışmalara dikkat.

OĞLAK: Bu iki aylık dönemde mesleki alanda mücadele gerektiren konular içinde kalmanız muhtemel. Diplomasiyi öne alın.

KOVA: Bu iki aylık dönemde Akademik konular, uzaklar, yabancılar ve iş birliği içinde olduğunuz insanlarla ilgili mücadeleler sizi bekliyor. İş teklifi almanız olası.

BALIK: Ortak gelirle ilgili konularda mücadele edeceğiniz iki aylık süreç sizi bekliyor. Sağlık kontrollerinizi yapınız. Kendinizi huzursuz his edebilirsiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun doğru kalın Hoşçakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR