Erzincan-Trabzon demir yolu projesi Rize'ye mi kaydırıldı? AK Partili vekilden flaş açıklama

Erzincan-Trabzon demir yolu projesinin Rize'ye kaydırıldığı yönündeki iddialar gündeme gelirken, AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

Erzincan-Trabzon demir yolu projesi Rize'ye mi kaydırıldı? AK Partili vekilden flaş açıklama

Erzincan-Trabzon demir yolu projesinin Rize'ye kaydırılacağı yönündeki iddialar son günlerde tartışma konusu olmuştu.

Gündeme gelen iddialar sonrası Trabzon'da Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı, "Erzincan Trabzon demir yolu Rize’ye kaydırılmak isteniyor. Bunu hiçbir zaman kabul etmeyecek ve Trabzon halkıyla birlikte hareket edeceğiz" şeklinde bir açıklama yayımlamıştı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Ateş: "Hayırlı olsun"

Erzincan-Trabzon demir yoluna dair tartışmalar sürerken, AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Ateş, sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yüksek hızlı tren yatırım planlaması ağına Rize-Erzurum-Bayburt'un dahil edildiği proje ilimize hayırlı olsun. Bu proje ile Bayburt'umuzun ulaşım ve lojistik altyapısı önemli ölçüde güçlenecek, doğal güzelliklerimiz bu yatırım ile turizm alanında gelişmemize önemli katkı sağlayacaktır inşallah. Bu projede büyük emeği olan Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber