Kırım'a inemeyen uçak geri döndü

Ukrayna’nın Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde yaşanan belirsizlik nedeniyle Atlasjet Havayolları’nın İstanbul-Simferepol seferini yapan uçağı geri döndü.Atlasjet Havayolları’nın tarifeli uçağı, 122 yolcusu ile Atatürk Havalimanı’ndan kalktıktan bir süre sonra g

Kırım'a inemeyen uçak geri döndü

Ukrayna’nın Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde yaşanan belirsizlik nedeniyle Atlasjet Havayolları’nın İstanbul-Simferepol seferini yapan uçağı geri döndü.

Atlasjet Havayolları’nın tarifeli uçağı, 122 yolcusu ile Atatürk Havalimanı’ndan kalktıktan bir süre sonra geri döndü. Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun, kendisine telefonla ulaşan basın mensuplarına, “Kendi inisiyatifimizle çağırdık. Oradaki temsilcimizi aradık. Havalimanında 100’e yakın silahlı kişi olduğunu söyledi. Ama uçaklar inip kalkıyormuş. Biz de inisiyatif alarak uçağı geri çağırdık” dedi.

Simferepol Havalimanı’nda olumsuz bir durum olmadığını söyleyen yolcular ise, “Oradaki akrabalarımızla konuştuk. Hiçbir şey yok. Tamamen havayolu şirketinin hatası. Bilmiyoruz, kimse bir şey söylemedi, diğer havayollarının özellikle Moskova’dan gelen uçaklar iniyor. Herhangi bir problem yok bildiğimiz kadarıyla, siz yaptınız problemi” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem