Emniyet uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Bayburt’ta polisin düzenlediği operasyonda esrar ve bonzai ele geçirildi.Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen istihbarı çalışmalar çerçevesinde;

Emniyet uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Bayburt’ta polisin düzenlediği operasyonda esrar ve bonzai ele geçirildi.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen istihbarı çalışmalar çerçevesinde; E.M. isimli şahsın Erzurum ilinden Rize iline uyuşturucu madde götüreceği bilgisi elde edilmesi üzerine; Cumhuriyet savcısından alınan, gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında arama yapılması talimatına istinaden bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü durdurularak yapılan kontrollerde E.M. isimli şahsın araçta bulunduğu tespit edilmiş, şahsın üzerinde ve çantasında yapılan aramada, şahsa ait poşet içerisinde bulunan bere içerisinde 45,30 gram esrar ile 2,66 gr. Bonzaı isimli uyuşturucu madde ile montunun sağ iç cebinde 1 adet G3 piyade tüfeği fişeği ve 1 adet Kaleşnikof silah fişeği ele geçirilmiştir.

Yakalanan E.M. isimli şüpheli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler