Kilis hayalet şehir oldu!

IŞİD'den atılan ve bölgede büyük can kayıplarına neden olan roketler Kilis’te büyük tedirginlik yarattı. Esnaf kepenk kapattı, vatandaşlar çocuklarını okula göndermedi. Sınır kenti Kilis’te önceki akşam Suriye tarafında IŞİD denetimindeki bölgeden atılan

Kilis hayalet şehir oldu!

IŞİD'den atılan ve bölgede büyük can kayıplarına neden olan roketler Kilis’te büyük tedirginlik yarattı. Esnaf kepenk kapattı, vatandaşlar çocuklarını okula göndermedi.

Sınır kenti Kilis’te önceki akşam Suriye tarafında IŞİD denetimindeki bölgeden atılan ve bir kadının öldüğü Katyuşa roketatar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan Suriye'li Fadıl Emin (23) de yaşamını yitirdi. Emin’in ölümüyle Kilis’te 9 Ocak’tan bu yana Suriye’den atılan roketatar mermilerinin infilak etmesi sonucu ölenlerin sayısı 6’sı Suriye uyruklu olmak üzere 17’ye yükseldi, toplam 58 kişi de yaralandı. Roketatar mermileriyle gerilen kentte okullar boşalırken esnaf kepenk kapattı, bazı vatandaşlar göçe hazırlandıklarını ifade etti. 
 
492 terörist öldürüldü
 
Güvenlik kaynakları IŞİD’e yönelik top atışları ile 370 teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece yarısı 01.00 sıralarında da IŞİD mevzileri, koalisyon güçleri uçakları tarafından vuruldu. Saldırıda, IŞİD’in önemli ölçüde kayıp verdiği ve silah mevzilerinin imha edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem