Kadın terörist son anda engellendi

İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi'ne ses bombası atan ve karakola giriş yapan sivil polis aracını kalaşnikofla taradıktan sonra polislerin karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan kadın teröristin kimliği belirlendi.Bi

Kadın terörist son anda engellendi

İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi'ne ses bombası atan ve karakola giriş yapan sivil polis aracını kalaşnikofla taradıktan sonra polislerin karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan kadın teröristin kimliği belirlendi.

Bir polisin de hafif yaralandığı olayın ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alınan "Gönül Güler" sahte kimlikli DHKPC militanının adının Nebiha Aracı olduğu bildirildi. 

Daha önce uzun süre cezaevinde yatan 43 yaşındaki Aracı'nın olaydan sonra kelepçelenerek bindirildiği polis aracında da cebindeki taarruz tipi el bombasının pimini çekmeye çalıştığı "hareketi" fark eden bir polis memurunca engellendiği öğrenildi. Kanser hastası olduğu belirlenen Aracı'nın ekip otosunda bombanın pimini çekmeye çalışırken "Hepinizi öldüreceğim.
 
Hep beraber öleceğiz" diye bağırdığı kaydedildi. Karakol eylemini aracı ile birlikte gerçekleştirilen ancak kaçmayı başaran erkek saldırganın aranmasına devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem