‘Satıcı değil içiciyim’

Evinde 1 kilo 300 gram esrar ve hassas teraziyle yakalanan tiyatrocu Köksal Engür’ün, polise verdiği ifadede, “Uyuşturucu satmam, kullanırım” dediği ileri sürüldü. Engür ile yakalanan 19 şüphelinin de 2004 yılında ölen manken Burçin Bircan’a uyuşturucu te

‘Satıcı değil içiciyim’

Evinde 1 kilo 300 gram esrar ve hassas teraziyle yakalanan tiyatrocu Köksal Engür’ün, polise verdiği ifadede, “Uyuşturucu satmam, kullanırım” dediği ileri sürüldü. Engür ile yakalanan 19 şüphelinin de 2004 yılında ölen manken Burçin Bircan’a uyuşturucu temin eden çete üyeleri olduğu iddia edildi

İstanbul Karaköy’deki evinde 1 kilo 300 gram esrarla yakalanan ünlü tiyatro sanatçısı Köksal Engür ile Beyoğlu’ndaki evinde gözaltına alınan eşi Jale Engür’ün emniyetteki işlemleri sürüyor. Tiyatro sanatçısı Engür’ün , “Ben uyuşturucu satmam, uyuşturucu kullanırım” dediği ileri sürüldü. 
 
ENGÜR TAKİBE TAKILDI
 
Aynı operasyonda sokak satıcısı şüphesiyle yakalanan 19 kişinin de 2004 yılında manken Burçin Bircan’ın hayatına mal olan uyuşturucuyu temin eden çetenin üyeleri olduğu iddiası şok yarattı. Narkotik Polisi, 8 yıl önce hayatını kaybeden manken Bircan’a uyuşturucu satan çeteyi Abdulkerim Bulut ve yardımcısı Mürsel Bıçakçı’nın cezaevinden yönetmeye devam ettiğini tespit etti.
 
Tiyatrocu Engür’ün de bu tespitin ardından başlatılan takibe takıldığı öğrenildi. Operasyonda 5 kilo 600 gram esrar, 5 kilo eroin, 4 gram kokain, çok sayıda hassas terazi, 16 adet eroin alımında kullanılan şırınga, 14 adet eroin alımında kullanılan enjektör, uyuşturucu içiminde kullanılan şaşal düzenekler ve uyuşturucu satışından elde edilen 15 bin 300 TL ile 10 bin Euro ele geçirildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler