Evli, polisle fuhuş pazarlığı yaptı

Bursa'da TIR sürücüsü olan eşi il dışına gittiği zaman, evini, aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu kişilere saati 50 liraya fuhuş yapmaları için kiraya verdiği iddia edilen 24 yaşındaki N.A., polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, nöbet

Evli, polisle fuhuş pazarlığı yaptı

Bursa'da TIR sürücüsü olan eşi il dışına gittiği zaman, evini, aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu kişilere saati 50 liraya fuhuş yapmaları için kiraya verdiği iddia edilen 24 yaşındaki N.A., polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

EŞİ ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYORDU
İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, merkez Nilüfer ilçesi'nde Uludağ Üniversitesi'nin bulunduğu Görükle semtinde üç odalı evde oturan N.A.'nın, bir firmada TIR sürücüsü olarak çalışan eşi il dışına göreve gittiği zaman, evini, aralarında üniversiteli gençlerin de olduğu kişilere fuhuş yapmaları için saati 50 liradan kiraya verdiğini belirledi.

Kendilerini üniversite öğrencisi olarak tanıtan biri kadın, iki polis önceki gün N.A. ile odalardan birini duştan ücret almaması koşulu ile kiraladı. Polisler daha sonra odayı ve banyoyu kendilerine gösteren N.A.'yı kendilerini tanıtarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan N.A. ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem