Eşi sevgilisi olduğunu biliyormuş!

Eşi Elvan Yıldız'ı dövdüğü iddiasıyla karakolluk olan, ardından da sevgilisiyle öpüşürken görüntülenen Metin Yıldız, "Eşim, sevgilim olduğunu biliyordu" dedi. Yıldız, şöyle konuştu: "Elvan, Fatsa'da kaza geçirdiğim gün benimle kavga etti. Kan revan içinde

Eşi sevgilisi olduğunu biliyormuş!

Eşi Elvan Yıldız'ı dövdüğü iddiasıyla karakolluk olan, ardından da sevgilisiyle öpüşürken görüntülenen Metin Yıldız, "Eşim, sevgilim olduğunu biliyordu" dedi. Yıldız, şöyle konuştu: "Elvan, Fatsa'da kaza geçirdiğim gün benimle kavga etti. Kan revan içindeydim ama o beni bırakıp İstanbul'a döndü. Ben Elvan'a o gün 'Seni sildim' dedim. Yani sekiz aydır bekarım. Sevgilim olması normal." Yıldız; eşinin, ilk evliliğinden olan kızı Berfin'i de istemediğini iddia etti: "Kızımdan nefret ediyor. O gelince evdeki bisküvileri bile saklıyordu. Kızımı sevmeyeni ben de sevmem." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem