Brezilyalılara sevgi seli

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncuları Alanzinho ve Henrique pazar günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak olan Süper Final maçı öncesinde bir alışveriş merkezinde stres attı. Ordu’dan Trabzon’a geziye gelen ve alışveriş merkezinde Bordo-Mavili takımın yı

Brezilyalılara sevgi seli

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncuları Alanzinho ve Henrique pazar günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak olan Süper Final maçı öncesinde bir alışveriş merkezinde stres attı.

 

Ordu’dan Trabzon’a geziye gelen ve alışveriş merkezinde Bordo-Mavili takımın yıldız oyuncularla karşılaşan Ordu 19 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri büyük bir sevinçle Alanzinho ve Henrique ‘den imza alabilmek ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar.

 

Öğrencileri kırmayarak imza dağıtarak fotoğraf çektiren ikili öğrencilerle şakalaşmayı da ihmal etmediler. Daha sonra Brezilyalı oyuncular, öğrencilerin yanından ayrılarak başka bir mekana geçtiler.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor