Bir "Çılgın Proje" daha!

AK Parti İzmir milletvekili adayı ve eski ulaştırma bakanı Binali Yıldırım, İzmir'le ilgili çılgın projeyi Başbakan'ın 4 Haziran'daki mitingde açıklayacağını söyledi.  Sivaslılar Derneği ile Kırçiçeği Restoran'da yapılan toplantının ardından basın mensupl

Bir "Çılgın Proje" daha!

AK Parti İzmir milletvekili adayı ve eski ulaştırma bakanı Binali Yıldırım, İzmir'le ilgili çılgın projeyi Başbakan'ın 4 Haziran'daki mitingde açıklayacağını söyledi.

 

Sivaslılar Derneği ile Kırçiçeği Restoran'da yapılan toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Binali Yıldırım, İzmir'le ilgili birçok çılgın proje olduğunu, bunları bu hafta içinde açıklayacağını, Başbakan'ın da son noktayı koyacağını ifade etti. Projenin ne olduğunu soran gazetecilere Yıldırım, "Başbakanımız ayın dördünde gelecek. Başbakanın İzmirle ilgili projeyi kendisinin açıklaması daha anlamlı olur. " dedi.

 

Projeyle ilgili olarak insanların hayal gücünü geniş tutmasında fayda olduğunu, bunun konuşulmasını, İzmir'de bir heyecan oluşmasını isteyen eski bakan, "Görüyorum ki İzmirliler de proje yapılmasına, İzmir için birşeyler yapılmasına önem veriyorlar, ilgileniyorlar. Bizim projelerin hepsi birbirinden önemli projeler. Hepsi İzmir'in bir sorununu kökten çözen projeler. Bu anlamıyla hepsi çılgın projeler. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem