Gümrükçüoğlu'nun AKP hedefi!

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti'nin seçimdeki hedefinin yüzde 70 oy olduğunu söyledi. Yomra ilçesi Özdil, Oymalıtepe beldeleri ile Demirciler, Kıratlı köylerinde vatandaşları ziyaret eden Gümrükçüoğlu, yapılacak seçimlerde AK P

Gümrükçüoğlu'nun AKP hedefi!

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti'nin seçimdeki hedefinin yüzde 70 oy olduğunu söyledi.

Yomra ilçesi Özdil, Oymalıtepe beldeleri ile Demirciler, Kıratlı köylerinde vatandaşları ziyaret eden Gümrükçüoğlu, yapılacak seçimlerde AK Parti'nin desteklenmesini istedi.

Gümrükçüoğlu'na ziyaret programında Trabzon Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Özdil Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin, İl Genel Meclisi Üyeleri Salih Yavuz, Ekrem Duman ve Hasan Albayrak da eşlik etti.

Türkiye'nin 9 yıldır istikrarı yakaladığını ve bu istikrarın devam etmesinin önemli olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, AK Parti iktidarı ile Trabzon'da devam eden yatırımların daha da artacağını söyledi.

Belde ve köyleri ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Gümrükçüoğlu, "Sizlerin bu desteği bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor" dedi.

Belde ve köyleri ziyaretinde siyasi partilerin irtibat bürolarına girerek buradaki seçmenlerle de görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, "Hepimiz bu ülkeye, bu bölgeye hizmet etmek için çalışıyoruz. Biz diyoruz ki Ankara'da elimizin daha da güçlü olması için, daha fazla yatırım alabilmemiz için bu seçimlerde siyasi parti ayrımı yapmadan Trabzon'da AK Parti'nin yüzde 70 oy alması için bizlere destek verin. 61 projenin yanı sıra daha fazlasını Trabzon'a kazandırmak için, Trabzon'a bir Trabzon daha katmak için bize güç verin. 6 milletvekili adayımız olan sayın Bakanımız Faruk Nafiz Özak, TOKİ eski Başkanımız sayın Erdoğan Bayraktar ile Prof.Dr. sayın Aydın Bıyıklıoğlu, sayın Safiye Seymenoğlu, sayın Yusuf Karabela ve sayın Salih Cora'nın milletvekili seçilmesiyle birlikte Trabzon'a iki misli yatırım geleceğinin sözünü veriyorum."

Yatırımlar ile birlikte bir dünya kenti olma yolunda ilerleyen Trabzon'un kendi yatırım rekorlarını kırması için halkımızdan destek beklediklerini anlatan Gümrükçüoğlu, şunları söyledi: "Trabzon halkı bu zamana kadar her zaman AK Parti'nin yanında olmuş ve destek vermiştir. Bu seçimlerde de desteğini artırarak vereceğine olan inancım tamdır. Ayrıca, seçimlerde aday olan bütün siyasi partilerin adaylarına da başarılar diliyorum."

Yeni dönemde Trabzon Belediyesi olarak belde belediyelerinin asfalt taleplerini karşılayacaklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Trabzon Belediyesi'nin elinde bulunan asfalt plentini ful kapasite çalıştırarak 2010 yılında 60 bin ton asfalt serdik. Belde belediyelerimize de elimizden geldiği kadar destek verdik. Şimdi 1 milyon euroya Trabzon Belediyesi'ne son model bir plent daha alıyoruz. 240 ton günlük kapasiteye sahip bu plentle birlikte asfaltlanmamış yol bırakmayacağız.

Öncelikli olarak anayolları asfaltlayacağız. Tüm belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızın taleplerini yerine getireceğiz. Yomra Yağmurdere grup yolunu ihale yaptırdık ve yapımı sürüyor. Özdil'e bir ilköğretim okulu sözümüz var. İnşallah onu da 2014 yılına kadar bitirmiş olacağız. Biz sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bize desteği eksik etmeyin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler