Başbakan Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başbakan Erdoğan, "En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü provokasyondan, tahriklerden uzak, emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayr

Başbakan Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başbakan Erdoğan, "En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü provokasyondan, tahriklerden uzak, emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında kutlanmasıdır" dedi.
 
Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada,  Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladığı belirtildi.
 
Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlarin, çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlar olduğuna işaret eden Başbakan Erdoğan, emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarını öncelikleri arasında gördüklerini vurguladı.
 
"Hükümet olarak, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanlarımızın refah düzeyini sürekli yükseltmenin, onları hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz" ifadesine yer veren Erdoğan, göreve geldikleri günden bu yana üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını arayan işçilerin, emekçilerin yanlarında olduklarını, onların sorunlarını kendi meseleleri olarak gördüklerini kaydetti.
 
Sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcadıklarını belirten Erdoğan, "Bu samimi tutumumuzun göstergesi olarak, 1 Mayıs'ı Emek ve Dayanışma Günü ilan ettik.
 
En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü provokasyondan, tahriklerden, taşkınlıklardan uzak, emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasıdır. Bu inançla işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem