Rize'de Futbol Turnuvası düzenlendi

Rize'de, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı kapsamında kamu kurumları arası futbol turnuvası gerçekleştirildi.Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, toplumda obezite ile mücadele ve fiziksel aktivite bilincinin oluşturulması, farkınd

Rize'de Futbol Turnuvası düzenlendi

Rize'de, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı kapsamında kamu kurumları arası futbol turnuvası gerçekleştirildi.

Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, toplumda obezite ile mücadele ve fiziksel aktivite bilincinin oluşturulması, farkındalığın arttırılması amacıyla düzenlenen turnuvanın ilk maçı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne ait halı sahada yapıldı.Halk Sağlığı Müdürü Faik Özşahin, etkinlikler kapsamında erkekler için futbol, kadınlar için ise voleybol turnuvası organize edildiğini belirterek,"Sağlık Bakanlığı, halk sağlığı çalışmaları içerisinde bu tür aktivitelere çok önem veriyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor