Bankada silahlı soyguncu dehşeti

Antalya'da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun bankadaki bir müşteriyi yaraladı. Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Özgü

Bankada silahlı soyguncu dehşeti

Antalya'da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun bankadaki bir müşteriyi yaraladı.

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Özgürlük Bulvarı'nda bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam mesainin bitmesine az bir süre kala kar maskesi ve silahıyla bankaya giren soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Görevlinin silahını da alan soyguncu, banka görevlisinden 2 bin liranın üzerinde olduğu tahmin edilen parayı aldı. Bankadan çıkarken silahla ateş eden soyguncunun silahından çıkan ve seken kurşun, o anda bankada bulunan ve ismi belirlenen bir bayan müşteriyi ayağından yaraladı. İddiaya göre, güvenlik görevlisinin silahını da alarak kayıplara karışan soyguncunun eşkalini belirleyen polis alarma geçti.

Eşkal üzerinden bölgede operasyon başlatan polisin çalışması devam ediyor. Yaralanan kadının ise olayın ardından çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastanede tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem