Beşiktaş Trabzonspor'a hazırlanıyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin de i

Beşiktaş Trabzonspor'a hazırlanıyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin de izlediği basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenman Şenol Güneş yönetiminde takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Koşular sonrası dün Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynanan Türkiye Kupası C Grubu 5. maçında oynayan oyuncular antrenmana salonda devam etti. Diğer oyuncular ise iki grup halinde ayak tenisi oynadı. Antrenman dar alanda oyun ve minik kale maçlar ile sona erdi.

Beşiktaş, 24 Ocak Pazar günü saat 20.00’de deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 14.00’te yapacağı antrenmanla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor