Trabzon'da Polis-Öğrenci maçı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü personeli ile "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi" kapsamında" Aşçı Çıraklığı" kursu gören öğrenciler sosyal aktivite düzenlemeye devam ediyor.Şubat ayında Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Ensti

Trabzon'da Polis-Öğrenci maçı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü personeli ile "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi" kapsamında" Aşçı Çıraklığı" kursu gören öğrenciler sosyal aktivite düzenlemeye devam ediyor.

Şubat ayında Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü ve Pratik Kız Sanat Okulunda açılan" Aşçı Çıraklığı" kursuna 8 erkek ve 2 kız öğrencinin katılımı ile devam eden kursta öğrenciler boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendiriyor.  

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü personeli ve kursa katılan öğrenciler arasında kıran kırana bir halı saha futbol maçı gerçekleşti.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta öğrencilerden Sertaç Özyurt’un sergilediği performans göz doldurdu. Attığı goller ve asistlerle alkış alan Özyurt, aşçılık kursundan sonra futbolculuk için kolları sıvayacağını belirtti.

Öte yandan proje kapsamında bunun gibi bir çok etkinliğin düzenleneceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel