Trabzon'da silindir dereye uçtu

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde bugün öğle saatlerinde yol çalışmalarında kullanılan bir silindirin Ağasar Deresi’ne yuvarlanması sonucu 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, özel bir inşaat firmasına ait silindir ile bugün öğle saatlerinde Şalpazarı il

Trabzon'da silindir dereye uçtu

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde bugün öğle saatlerinde yol çalışmalarında kullanılan bir silindirin Ağasar Deresi’ne yuvarlanması sonucu 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, özel bir inşaat firmasına ait silindir ile bugün öğle saatlerinde Şalpazarı ilçesinden Beşikdüzü ilçesi istikametine gitmekte olan Aslan Yavuz, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilçe çıkışındaki köprüden Ağasar Deresi’ne yuvarlandı.

ic2.20120426155853.jpg

Dereye yuvarlanan iş makinesinden çıkarılan Aslan Yavuz, önce ambulansla Şalpazarı Devlet Hastanesi’ne, buradan da Trabzon’daki KTÜ Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler