Trabzon'da dolmuşçu kavgası kötü bitti

Trabzon’da iki kişi arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi bıçakla yaralandı.Trabzon’da meydana gelen olayda dolmuş şoförü olan E.K. ile dolmuş kahyası olan E.U. arasında E:K.’nın kapatılması yasak olan telefonunu uzun süre kapatm

Trabzon'da dolmuşçu kavgası kötü bitti

Trabzon’da iki kişi arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi bıçakla yaralandı.

Trabzon’da meydana gelen olayda dolmuş şoförü olan E.K. ile dolmuş kahyası olan E.U. arasında E:K.’nın kapatılması yasak olan telefonunu uzun süre kapatması nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar birbirlerini darp ettiler. E.U.’nın kavga ettiğini gören kardeşi E.U.’da kavgaya karıştı. Kavga sırasında yere düşen E.U., yerde bulduğu bıçakla E.K.’yı yaraladı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan E.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı E.U.’nın alınan ifadesinde 8 ay önce eşim doğum yaparken çocuğumu kaybettim. Bu olay yüzünden psikolojim bozuldu. Olay günü kardeşimin dövüldüğünü görünce olaya müdahale ettim. Kavga sırasında yere düştüğüm sırada bir araba lastiğinin yanında bıçak gördüm. Olayın şokuyla bıçağı yerden alarak salladım. E.K.’nın yaralandığını öğrenince bıçağı attım. Pişmanım’’ dedi.

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu suç aleti olan bıçak ele geçirilemedi. Mahkemeye sevkedilen E.U. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel