Trabzon'da eşini 4 kez darp eden koca...

Trabzon’da 10 yıllık eşi olan M.B’nin bir ayda eşini 4 kez darp ederek hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alınan koca T.B (25) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.NASIL OLSA SERBEST KALIYORUMAkçaabat İlçesi Nefs

Trabzon'da eşini 4 kez darp eden koca...

Trabzon’da 10 yıllık eşi olan M.B’nin bir ayda eşini 4 kez darp ederek hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alınan koca T.B (25) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

NASIL OLSA SERBEST KALIYORUM

Akçaabat İlçesi Nefsipulathane Mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda 10 yıldır evli olduğu kocası tarafından şiddete uğradığı gerekçesiyle Akçaabat İlçe Polis merkezine giderek şikayetçi olan M.B (26) isimli kadın ’Eşim beni sık sık darp ediyor. Bu yüzden 4 kez Polis Merkezi'ne müracaatta bulunarak eşimden şikayetçi oldum. Ancak mahkeme aşamasında şikayetimden vazgeçtim. Bu yüzden eşim ceza almadı. Nasıl olsa serbest kalıyorum diye eşim bana kötü davranıyor. Eşim alkollü olarak eve geliyor. Kendisine müdahale ettiğimde beni darp ediyor. Eşimden şikayetçiyim’ dedi.

DÖRDÜNCÜDE KORUMA ALTINA ALINDI

Eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uygulamasından bıkarak polis karakoluna sığınan M.B isimli kadına nihayet koruma kararı çıktı. Akçaabat Sulh Ceza Mahkemesi tarafından bir ay içerisinde kocası tarafından 4 kez dövülerek aile içi şiddete maruz kalan M.B için 6284 Sayılı Kanunun ilgili fıkraları uyarınca gecikmesinde sakınca bulunan haller nedeniyle Kolluk Amiri tarafından alınan kararın ilk iş günü içinde hakim onayına sunulduğu. Ayrıca Akçaabat Aile Mahkemesi tarafından yeni bir süre belirlenmesine kadar geçici süre ile koruma karan verilerek koruma altına alındı. Eşininin şikayeti üzerine göz altına alınan T.B ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel