Diş hastanesinde ki tek cihaz bozulunca...

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde röntgen cihazı arızalanınca hastalar mağdur oldu. Bir çok hasta muayene olmadan geri dönerken, cihazların yetersizliği uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) bulunan Diş Hek

Diş hastanesinde ki tek cihaz bozulunca...

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde röntgen cihazı arızalanınca hastalar mağdur oldu. Bir çok hasta muayene olmadan geri dönerken, cihazların yetersizliği uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) bulunan Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi dışında Trabzon'un tek diş hastenisi olan Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde röntgen cihazı sorunu baş gösterdi. Hastane'de bulunan tek röntgen cihazının arıza yapması nedeniyle hastalar mağdur oldu. Cihazların yetersiz olması nedeniyle uzun kuyrukların oluşurken bir çok hasta ise muayene olamadan geri döndü. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle de hastane personeliyle, hastalar arasında tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

basliksiz-2.20131216115142.jpg

Trabzon'un tek diş hastanesi olan Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde bir tek rontgen cihazının bulunması ise hasta ve hasta yakınlarının tepkisine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel