Şehit polis memleketi Rize'ye gönderildi

Şırnak’ın İdil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurları Cizre’de düzenlenen cenaze töreninden sonra dualarla memleketlerine uğurlandı. Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'un Habur Sınır Kapısı'ndan dönüşünde, koruma gö

Şehit polis memleketi Rize'ye gönderildi

Şırnak’ın İdil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurları Cizre’de düzenlenen cenaze töreninden sonra dualarla memleketlerine uğurlandı. 

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'un Habur Sınır Kapısı'ndan dönüşünde, koruma görevi yapan polis otomobilinin Şırnak’ın İdil ilçesinde TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan polis memuru İhsan Civelek ve Serkan Ağca için Cizre’de polis lokalinde tören düzenlendi.
 
Törene Şırnak Vali Yardımcısı ve Vali Vekili İhsan Selim Baydaş, Cizre Kaymakamı Şenol Koca, İdil Kaymakamı Muhammed Mustafa İmamoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan, Şırnak İl Emniyet Müdürü Avni Usta, Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Uz, Cizre Emniyet Müdür Yardımcıları, Şırnak Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör, askeri erkan ile kurum ve kuruluş amirleri katıldı.
 
İdil’de geçirdikleri trafik kazasında şehit olan Cizre Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli baş polis İhsan Civelek ve polis memuru Serkan Ağca için Polis Lokalinde düzenlenen tören, Kuran’ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Cizre Müftüsü Mehmet Sami Yıldız’ın Kuran’ı Kerim’den okuduğu duaların ardından baş polis İhsan Civelek’in cenazesi Rize’ye, polis memuru Serkan Ağca’nın cenazesi de Adana’ya gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel