"Vur de vuralım öl de ölelim"

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye başkanları toplantısına katılmak, çeşitli ziyaret ve açılışlar gerçekleştirmek için Antalya'ya geldi. MHP'liler genel başkanlarını 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sözüyle karşıladı. Devlet Bahçeli için MHP il örg

"Vur de vuralım öl de ölelim"

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye başkanları toplantısına katılmak, çeşitli ziyaret ve açılışlar gerçekleştirmek için Antalya'ya geldi. MHP'liler genel başkanlarını 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sözüyle karşıladı.
 
Devlet Bahçeli için MHP il örgütü tarafından Kepezüstün'de karşılama düzenlendi. Karşılamaya MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefhat Çetin, İl Başkanı Osman Çetin ile partililer katıldı. Karşılamaya gelenler Antalya girişinde uzun araç kuyruğu oluşturdu. Üç şeritli karayolunda trafik, yoğunluk sebebiyle tek şeride düştü.
 
Karşılamaya gelenlerin açtığı 'Devlet Baba Öz Evlatların Emrinde' yazılı pankart dikkat çekti. Bahçeli'nin gelişi sırasında havaya dilek fenerleri bırakıldı. Devlet Bahçeli'nin karşılama yerine gelişiyle birlikte MHP'lilerin karayoluna çıkmasıyla trafik bir süreliğine kesildi.
 
Aracından 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganı eşliğinde inen Bahçeli bir süre yürüdü. Bu sırada MHP'liler Bahçeli'nin elini öpmeye çalıştı. Bahçeli için bir de koç kesildi.
 
Devlet Bahçeli bir süre yürüdükten sonra otomobiline binerek Manavgat ilçesine hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler