İl genel meclisi örnek meclis

Trabzon İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı toplantıları başladı. İl Genel Meclisi salonunda yapılan ayın ilk toplantısında Başkan Haydar Revi, BM'lerin Trabzon İl Genel Meclisi'ni kadın haklarını koruma konusunda gösterdiği hassasiyetinden ötürü meclisi örnek

İl genel meclisi örnek meclis

Trabzon İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı toplantıları başladı. İl Genel Meclisi salonunda yapılan ayın ilk toplantısında Başkan Haydar Revi, BM'lerin Trabzon İl Genel Meclisi'ni kadın haklarını koruma konusunda gösterdiği hassasiyetinden ötürü meclisi örnek meclis olarak ilan ettiğini belirterek konu ile ilgili olarak BM'lerin Türkiye'deki yetkililerinin meclise hitaben yazdığı mektubu okuttu. Mektup da BM'ler Nüfus Fonu Temsilcisi  Dr. Tunga Tüzer ile BM Ortak Program Yöneticisi Nevin Şenol'un imzası bulunuyor. Her iki BM'ler temsilcisinin meclise hitaben yazdığı mektupda Trabzon İl Genel Meclisi'nin kadın haklarının korunması ile ilgili olarak yapılan çalışmalara yaptığı katkı övülüyor ve BM'lerin Türkiye genelindeki bu çalışmasında meclisin yaptığı bu girişimlerin örnek olduğu belirtiliyor.

 

Meclis Başkanı Haydar Revi İl Genel Meclisi'nin bu tür etkinliklerinin süreceğini belirterek BM 'lerden meclise hitaben gelen övücü mektubun kendilerini şevklendirdiğini belirterek “Trabzon'da kadın haklarının korunması kız çocuklarının eğitimsel olarak seviyelerinin yükselmesi sosyal her türlü etkinliklerde meclisin yer alması için ufkumuzu geniş tutacak bu tür gelişmelerin organizasyonuna direkt olarak katılacağız” dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel