Trabzon'a Oflu müdür

Uzun yıllardır değişik yörelerde görev yaptıktan sonra en son Zonguldak İl Çevre Orman Müdürlüğünden memleketi Trabzon'a gelen  Fahrettin Ulu doğduğu Of ilçesinde sevinçle karşılandı.

Trabzon'a Oflu müdür

 Trabzon'a da en iyi hizmetleri yapacak olmanın mutluluğunu yaşayan Trabzon İl Çevre ve Orman Müdürü Fahrettin Ulu,  özel gününde ve küresel ısınma tehdidine karşı hediye olarak fidan alınmasını ve dikilmesini istedi.

Ulu, Küresel ısınmaya karşı insanların bireysel olarak da yapabileceği bir şeylerin bulunduğunu hatırlattı.

Fahrettin Ulu, Tüm Trabzonlu hemşerilerimi milli, manevi anlamda önem taşıyan günlerde fidan dikmeye çağırarak,” Her konuda yok olan ormanlarımızı gelecek nesillere emanet etmek için, bunun yanında Küresel ısınmaya çare olmasının yanı sıra fidan dikerek ormanlardan ekonomik anlamda gelir elde edilebilir" dedi.

Ulu, "Doğal ormanlarımızın durumunu çok daha iyi konuma çekersek, hem ekonomik anlamda insanlarımızın gelir elde etme imkanı artar, hem de küresel ısınma ile meydana gelecek olumsuzlukların ortadan kaldırılmasında ülkemize ve dünyaya artı bir katkımız olacaktır. Bunun için her insan bir şeyler yapabilir. Of İlçesi Orman Fidanlığında her yıl milyonlarca fidan yeniştirilmektedir. Bu fidanlığımızdan yararlanarak boş arazilerimizi değerlendirip em aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine büyük şeyler kazandırmış oluruz, bu nedenle Of orman fidanlığından her çeşit orman fidanını demini edildiğinin “dile getirdi.

Şemsettin Öztürk


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel