Eğitim Sen 1 Mayıs'a Hazırlanıyor

 Yayımlanan bildiride şu ifadelere yer verildi;   Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs’ı birlik ve dayanışma içerisinde en coşkulu en geniş katılımla kutlamak için çalışmalarımız tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da devam ediyor. Her milliyetten

Eğitim Sen 1 Mayıs'a Hazırlanıyor

 

Yayımlanan bildiride şu ifadelere yer verildi;  
 
Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs’ı birlik ve dayanışma içerisinde en coşkulu en geniş katılımla kutlamak için çalışmalarımız tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da devam ediyor.
 
Her milliyetten işçilerin, emekçilerin; kapitalist sömürü ve baskıya, emperyalist saldırganlığa, her türlü ayrımcılığa karşı kol kola, omuz omuza vererek alanlara çıktığı 1 Mayıs bayramını bu yılda coşkuyla selamlıyoruz, İlimizde bu yıl 1 Mayıs’ı çağırıcı ve katılımcı örgütler olarak saat 12.30 Tedaş Önünde toplanıp gerçekleştireceğimiz yürüyüşün ardından Meydan Parkta (Atatürk Alanı) kutlayacağız.
 
1 Mayıs 2013 İşçi Sınıfının Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlamaları emeğin kazanılmış haklarına yönelik yeni saldırıların gündeme geldiği, emperyalizmin yeni yönelimlerine uygun olarak neoliberal, muhafazakâr, ırkçı ve otoriter bir düzenin yeniden inşa edilmeye başlandığı bir dönemde gerçekleşmektedir.
 
Bu nedenle; Sömürüye, savaşa ve gericiliğe karşı, eşitlik, özgürlük, barış, demokrasi ve gerçek bir laiklik talebiyle alanlarda olacağız!
 
Neoliberal saldırılara, işsizliğe, yoksulluğa, taşeronlaştırmalara karşı; güvenceli istihdam ve ücret güvencesi için,
 
Baskıcı, otoriter, ırkçı/gerici yönetim anlayışına karşı; adalet, eşitlik, özgürlük ve demokrasi için 1 Mayıs’ta saat 12.30 Tedaş Önündeyiz!
 
1 Mayıs’ı anlam ve önemine uygun bir şekilde emeğin bayramı olarak kutlamak, gerçek sınıf dayanışmasını göstermek; işimize aşımıza, ülkemize, geleceğimize sahip çıkmak için; adalet, eşitlik, özgürlük, laiklik, barış ve gerçek demokrasi için sendika ayrımı yapmaksızın tüm işçileri, kamu emekçilerini, işsizleri, örgütsüzleri, güvencesiz çalışanları, gençleri, kadınları, emeklileri, aydınları, sanatçıları, esnafı, emek ve meslek örgütlerini, demokratik kitle örgütlerini, siyasi partileri ve tüm halkımızı, 1 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA günü 12.30’da TEDAŞ önünde başlayacak ve Meydan Parkında gerçekleştirilecek mitinge davet ediyoruz. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel