Rize'de iki ayrı kaza 10 yaralı!

 Rize'nin Pazar İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Karadeniz Sahil Yolu Ocak Köyü mevkisinde, Osman Ayrılmış idaresindeki 34 UG 9446 plakalı midibüs ile Hakan Temizel yönetimindeki 53 AZ 831 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, midi

Rize'de iki ayrı kaza 10 yaralı!

 

Rize'nin Pazar İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
 
Karadeniz Sahil Yolu Ocak Köyü mevkisinde, Osman Ayrılmış idaresindeki 34 UG 9446 plakalı midibüs ile Hakan Temizel yönetimindeki 53 AZ 831 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, midibüste bulunan Hasan Ayrılmış ve otomobil sürücüsü Temizel ile aynı araç içerisindeki Nazmi Bal, Murat Şehirli, Ali Sarı ve Taner Kopuz yaralandı. Yaralılar Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
RİZE'DE TRAFİK KAZASI: 4 YARALI
Rize'de meydana gelen bir diğer trafik kazasında ise 4 kişi yaralandı. Hasan Basri Yüzseven yönetimindeki 53 HK 919 plakalı otomobil, Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı'nda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle refüje çarparak takla attı. Kazada sürücü Hasan Basri Yüzseven ile yanındaki Enes Yüzseven, Tayfun Yüzseven ve Serkan Gündoğan yaralandı. Yaralılar Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel