Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda dolunay 01-01-2023

Özellikle akıl hastalıkları ve suça meyilli insanlarda saldırgan davranışlar saptanmış. Tükenmişlik hissini ve tartışmalı ortamları tetiklediği bilinen ayın dolunay zamanları, güçlü titreşim enerjisi yayar ve arzuların, isteklerin daha yoğun yaşanmasına sebep olur. Bu dönemde uyku düzenine dikkat edilmelidir.

7 Ocak Cumartesi günü, etkisi yüksek olan Yengeç burcunda dolunay gerçekleşiyor. Yengeç burcu; toprak, vatan, gelenekler ve ailevi konularla ilişkilidir. Yine bu konular üzerinden ilerleyecek gelişmeler, öncelikli olarak; hareket, operasyon ve rekabetle ilgili temel oluşturuyor. Şimdiye kadar planlı şekilde bir dizilim oluşturan konular toparlanarak aydınlanıyor. Ülkemiz açısından baskı altında kalmış değerleri netleştiren, Yengeç burcu dolunayı; illegal yapılanmayı ve yasa dışı örgütlerle ilgili takip sürecini de açığa çıkarıyor.

Yengeç burcu dolunay zamanları, denizler, nehirler, dereler, hendek ve su kuyuları ile ilgili sorunlar açığa çıkar. Sağlıkla ilgili konularda; sindirim, mide, balgam ve kanser hastalarının tedavi süreci de netleştirir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YENGEÇ BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Ailevi konular, arazi, ev ve kişisel temellerinizi oluşturan unsurlar, varsa eşinizin kariyeri; Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konularda süreğen planlamalarınız aydınlanarak netlik kazanıyor. Harekete geçiren dolunay, yatırım ve ek gelirle ilgili konularda da belirleyici oluyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: İletişim araçları ile ilerlettiğiniz işleriniz, anlaşmalar, kısa eğitim, yazışmalar, zihinsel aktiviteler, raporlar ve mesajlar; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay şimdiye kadar süreğen planlarınızı aydınlatıyor. Harekete geçiren dolunay enerjisi ortak işlerinizde anlaşma şartlarını da netleştiriyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, kazanımlarınız ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları, Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay şimdiye kadar süreğen planlarınızı aydınlatıyor. Harekete geçiren dolunay enerjisi iş koşullarınızı netleştiriyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel konumunuz, içinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte şimdiye kadar planlı şekilde süreğen konular, aydınlanarak netleşiyor. Harekete geçiren dolunay enerjisi, kişisel alanınızı netleştiriyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Zorluklarınız, kapalı alanda ilerleyen konular (hastane, okul) sıkıntılar, gizli yürüttüğünüz işleriniz. Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte süreğen ve birbirini takip eden zahmetli işleriniz aydınlanarak netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Sosyal alan, organize işleriniz, planlarınız ve umutlarınız; Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte süreğen planlı gelişmeler aydınlanıyor. Dolunay fazı, yapacağınız anlaşmanın şartlarını belirliyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kariyer, profesyonel alanda işleriniz, hedefleriniz ve varsa annenizin şartları; düzen oluşarak ilerleyen planlı süreğen işleriniz aydınlanarak netleşiyor. Dolunay, kazancınızı da netleştiriyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Hukuk, akademik alan, uluslararası konular, basın- yayın, şirketler ve dini konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar düzenli ve planlı şekilde süreğen işleriniz aydınlanarak sonlanıyor. Gelişmeler kişisel şartlarınızı belirliyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Banka işlemleriniz, nafaka, burs, sigorta ve eşinizin geliri; şimdiye kadar bir plan üzerinden düzenli olarak hareket almış süreğen işlerinizi aydınlanarak sonlanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, ikili ilişkileriniz, varsa eşinizin şartları, sağlığı ve davalarınız; şimdiye kadar belli düzen içinde planlı şekilde süreğen işleriniz aydınlanarak sonlanıyor. Gelişmeler gelecek belirliyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük temponuz, zahmetli ve zorunlu işleriniz, beslenmeniz, sağlığınız ve varsa evcil hayvanınız; şimdiye kadar bir düzen oluşmuş ve planlı şekilde ilerleyen süreğen işleriniz aydınlanarak sonlanıyor. Gelişmeler iş alanınızda belirleyici oluyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yatırımlarınız, özel hayatınız, yeteneklerinizle ilgili içerikler, lüks harcamalarınız, ek geliriniz varsa çocuklarınızın şartları ve varsa babanızın geliri; şimdiye kadar bir düzen oluşturmuş ve planlı şekilde ilerleyen işleriniz aydınlanarak sonlanıyor. Gelişmeler, size aracılık yapan kişilerde belirleyici oluyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR