Tanju Akıncıoğlu

Tanju Akıncıoğlu

Trabzonspor beni fıtık etti

Evet Trabzonspor beni bel fıtığı etti.

Pazar günü Trabzon"da oynanan Trabzonspor – Gaziantepspor karşılaşmasında bel fıtığı oldum. Acılar içerisinde kıvranıyorum.

Fıtık olmamın nedeni, ne Trabzonspor"un 3 puan alamaması ne de oynanan futboldu.

Sebep sadece ve sadece Avni Aker Stadyumundaki koltukların Lig"in 8. Haftasında yeniden düzenlenmesiydi.

Aman Allahım bu ne düzenleme böyle. Kapalı Tribün üst kat B Blok D sırasında bulunan yerim, bir sıra geriye gelmiş ve geçiş koridorunun üzerine monte edilmiş.

Oturduğunuzda ayaklarınız yere değmiyor, hani çocuklar ayaklarını duvardan aşağı sarkıtırlar da otururlar ya bende öyle, boyum 1.80 olmasına rağmen ayaklarım yerden en az 20 cm yukarıda. Önümdeki koltukla aram ise, Carter uçaklarındaki koltuklar arası mesafeden daha dar. Yani bırakın birisinin önünüzden geçmesi için kendinizi toparlamanızı, ayağa kalkmanız bile yetmez. Oturduğunuz koltuğa çıkarak yol vermeniz gerekir.

İşte ne olduysa devre arası oldu ,yerimden kalmam gerekti ama nasıl çıkacağım. İnsanları koltukların üzerine çıkarmamak için koltuğumdan arka boşluğa ayağımı uzatarak çıkabildim, çıkabildim de ne olduysa dönüşte tekrar koltuğuma oturmak isterken oldu. Yine aynı yöntemle koltuğuma oturayım derken bir ayağımı attım diğeri arkada kaldı ve ayağımı almaya çalışırken de olan oldu.

Beş gündür vurulmadığım iğne kalmadı, ağrılar yüzünden işime gitmeyi bırakın uyuyamaz oldum.

TV"de acılar içerisinde izlediğim Gaziantepspor-Trabzonspor kupa karşılaşmasının acılarıma ilaç olacağını beklerken, acımı daha da arttırdı.

Arttırdı da bana en büyük acıyı veren neydi bilmek ister misiniz sevgili okurlarım.

Bana asıl acıyı veren Trabzonspor"umuzun her zamankinden çok bize ihtiyacı olduğu dönemde, İstanbul"da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşması için İstanbul"a Atatürk Olimpiyat Stadyumu"na gidemeyecek olmamdı.

Bu maç çok önemli, yıllardan sonra umutlarla başladığımız bir sezonda her şey güzel giderken kaybedilmiş hiçbir şey yok.

Lig"de lider Beşiktaş"ın peşinde 1 puan farkla 2.durumdayız.

Kupada umutlarımız azalsa da bitmiş değil.

Kızmaya küsmeye asla ve asla hakkımız yok.

O halde başta İstanbul ve çevresindeki iller, ilçelerde ki taraftarlar olmak üzere  Cumartesi günü Olimpiyat stadyumu"n da en az 50 bin kişi olmalıyız.

Trabzonspor"u bu önemli karşılaşmada desteklememizin yanında, Olimpiyat Stadyumunda elimizde bulunan rekora asla ve asla gölge düşürmemeliyiz.

Sevgili Trabzonsporlular, haksız mıyım.

Kızmaya gücenmeye hakkımız var mı.

Varsa bir Trabzonspor daha.

Bana da söyleyin ben de kızayım, küseyim.

Ah Trabzonspor ah.

Yapmasaydın beni fıtık ta ben de olsaydım şu olimpiyatta.

Yanarım ona yanarım.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR