140 Karakter Kalkmayacak! 

Sosyal Medya Devlerinden  Twitter’da; 140 karakter sınırının kalkacağı söyleniyordu. İddialar asılsız çıktı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor. Twitter’ın Ortak Kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey, San Francisco tabanlı firmanın kullanıcıların gönderdikleri tweet’lerin uzunluğunun arttırılmayacağını açıkladı.

Televiyon'daki ; “Today” şovundaki bir röportajda Dorsey, insanların yazılarının ne kadar uzun olabileceğini belirten 140 karakter limitinin söylentilere rağmen sabit kalacağını söyledi. Değişim söylentileri, kendilerini daha fazla kelime ile ifade etmek isteyen kullanıcıları oldukça mutlu etmişti ve hatta bazı kullanıcılar, kendi başlarına; bu konu hakkında hareket etmeye dahi başlamışlardı. 

Ama görüldüğü üzere Twitter’da; yine hiçbir şeyin değişmediğini görüyoruz. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Gelişmelerden haberdar olmak için twitter'dan takip ediniz: https://twitter.com/byMustafaCanbeg

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR