Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda yeni ay 21-11-2022

Yeni başlangıçların temsilcisi yeni aylar hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konuları ile ilgili yeni gelişmelerin olacağını haber verir.

Yay burcu burçlar kuşağında; Hukuk, eğitim, akademi, medya, şirketler, uluslararası konular, seminerler, inançlar ve turizmle ilişkilidir. Geniş bir yelpazesi olan Yay burcu konuları, hedeflere gidilen yolda bir köprü oluşturur. 24 Kasım da gerçekleşecek olan yeni ay, yeni oluşumları öne çıkarıyor.

Bu konularda kazanılmış hakları daha iyi duruma geçirmek için bir bedel belirleneceğine vurgu yapan Yay burcu yeni ay fazı, siyasi ve finansal alanda da yeni ana plan oluşacağına ve fanatik eğilimlere dikkat edilmesi gerektiğini ön görüyor.

Yüksek bölgeler, yaylalar ve tarlalarla ilgili yerlerde yenilenmesi gereken durumları, atların bakımı ve hayvan barınakları ile ilgili bir plan oluşumunu da ön görüyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YAY BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Hukuk, akademik alan, şirketler ve basın yayın gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, haklarınızı yükseltmek için bir bedel belirleyerek yeni girişimler içine giriyorsunuz. Ortaklı kazanımlarda yeni anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Banka işlemleri, nafaka, burs, sigorta, ödemeler ve varsa eşinizin geliri gibi kişisel kazancınızın dışında olan paralarda yeni oluşumlar öne çıkıyor. Haklarınızı daha iyi duruma getirmek için bazı gerişimler yapıyorsunuz. Kişisel konumunuz, sağlığınız ve rutin işlerinizle ilgili de yeni anlaşmalar yapıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, ikili ilişkileriniz varsa eşinizin şartları, sağlığı ve yine varsa davalarınız. Yay burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte bu konularda olan haklarınızı daha iyi duruma geçirmek için yeni oluşumlar içinde olacaksınız. Yatırımlarınız, çocuklarınız ve aşkla ilgili konularda yeni anlaşma ve yeni başlangıçlar zamanı

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük temponuz, sağlığınız, beslenmeniz ve zahmetli zorunlu işleriniz. Bu konularda olan haklarınızı daha iyi duruma getirmek için yeni oluşumlar içinde olacaksınız. Proje ve organize işlerinizde yeni bir görüş alanı belirleyerek yeni temel oluşturmak için anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yatırımlarınız, yeteneklerinizle ilgili içerikler, özel hayatınız, lüks harcamalarınız, ek geliriniz ve varsa çocuklarınızın şartları. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda olan haklarınızı daha iyi duruma geçirmek için yeni oluşumlar başlıyor. Profesyonel alanla ilgili yeni bir görüş alanı belirleyerek fayda bulacağınız yeni bir anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aileniz, kökleriniz, yerleşim, arazi ve varsa eşinizin iş kariyer alanı; Yeni ayla birlikte olan haklarınızı daha iyi duruma geçirmek için bazı oluşumlar başlıyor. Aracılık yapan kişilerle bir görüş alanı belirleyerek yeni bir gelir için anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Anlaşmalar, yazışmalar, iletişim aracı ile yürüttüğünüz işleriniz, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizle ilgili şartlar. Bu konularda olan haklarınızı daha iyi duruma getirmek için bir bedel üzerinden bazı oluşumlar başlıyor. Maddi konularda yeni bir görüş alanı belirliyor ve kişisel kimliğinizle ilgili sizi iyi duruma geçirecek bir anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Maddi kaynaklarınız, kazanımlarınız varsa çocuğunuzun iş kariyeri ve eşinizin banka hesapları, Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda olan haklarınızı yükseltmek için bazı oluşumlar başlıyor. Ortak işlerde yeni bir görüş alanı belirleniyor ve internet üzerinden ya da dosyalama yolu ile fayda sağlayacağınız yeni bir anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, içinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız, kimliğiniz ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Yay burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte şartlarınızı daha iyi duruma getirmek için bedel belirleyerek yeni oluşumların içine giriyorsunuz. İş ve sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni bir görüş alanı belirliyor, geleceğiniz için bir plan oluşturarak anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul) gizli hesaplarınız ve gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz. Bu konularda olan haklarınızı daha iyi duruma geçirmek için yeni oluşumlar içine giriyorsunuz. Yetenekleriniz ya da yatırımlarınızla ilgili yeni bir görüş alanından yola çıkarak profesyonel anlamda bir iş anlaşması gerçekleştiriyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal alanınız, organizasyonlarınız, planlamalarınız ve en önemlisi umutlarınız; haklarınız için yeni oluşumlar sizi bekliyor. Temelleriniz oluşturan öğeler ve ailevi konularda yeni bir görüş alanı belirliyor hedeflerinize vesile olacak kişilerle faydalı bir anlaşma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş, kariyer, hedefleriniz, profesyonel alanda işleriniz ve varsa annenizin şartları, bu konularda bedeller hesaplanıyor ve yeni oluşumlarla haklarınızı daha iyi duruma geçiriyorsunuz. Bir anlaşma yolu ile yeni görüş alanı belirleniyor ve ortak gelirde fayda sağlayacağınız bir anlaşma yapıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR