Yolcuların koku hassasiyeti uçak değiştirtti

Bir havayolu şirketinin İstanbul-Trabzon seferini yapmak üzere olan uçakta bulunan yolcuların duman ve koku hissetmesi üzerine kısa süreli panik yaşandı.Havayolu şirketi, endişeye kapılan yolcuların talebi üzerine yeni bir uçak tahsis etti. Bir havayolu ş

Yolcuların koku hassasiyeti uçak değiştirtti

Bir havayolu şirketinin İstanbul-Trabzon seferini yapmak üzere olan uçakta bulunan yolcuların duman ve koku hissetmesi üzerine kısa süreli panik yaşandı.

Havayolu şirketi, endişeye kapılan yolcuların talebi üzerine yeni bir uçak tahsis etti.
 
Bir havayolu şirketinin İstanbul-Trabzon seferini yapan uçakta yolcuların koku hissetmesi paniğe neden oldu. Yaklaşık 2 saatlik gecikmenin ardından yolcuların yeni bir uçak talep etmesi üzerine havayolu şirketi yeni bir uçak tahsis etti. Yolcuları uçaktan çıkaran kabin ekipleri, yolcuları bekleme salonuna aldı. Yeni uçağın tahsis edilmesinin ardından yolcular tekrar Trabzon'a gitmek üzere uçağa alındı.
 
Yaşana olayı ise bir yolcu şöyle anlattı: "Biz Avustralya'dan geliyoruz. Buraya geldik, aktarmalı olarak Trabzon'a gidecektik. Uçak kalkmadan bir koku oldu. Uçakta çocuklar vardı, kadınlar vardı, itiraz ettik. Biraz beklettiler bizi. Çok geç cevap verdiler. Baya hırpalandık. Yeni uçak verdiler bize. Burada da aşağı yukarı iki saate yakın bekledik. Trabzon'da da beni alacaklar var."
 
Havayolu yetkilileri ise, uçakta herhangi bir teknik arıza olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler