Trabzonsporlu minik Gökdeniz Şahin'in acı hikayesi

Tedavisi yok ama o umudunu hiç kaybetmedi

Trabzonsporlu minik Gökdeniz Şahin'in acı hikayesi
HABER61

Bursa'da yaşayan Şahin ailesinin minik ferdi Gökdeniz Şahin kas hastalığı sebebiyle yürüyemiyor ancak okulda Trabzonspor formasını sırtına geçirerek kalecilik yapıyor.

İhtiyaçlarını tek başına karşılayamayan Gökdeniz'in her anında annesi yanında bulunmaya çalışarak hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de tekerlekli sandalyeyle eğitiminden geri kalmaması adına onu okuluna götürüyor.

11 yaşındaki Gökdeniz'in kas hastalığı 2 buçuk yaşındayken ortaya çıktı ve ailesini büyük bir yıkıma uğrattı. Gün geçtikçe bu hastalığın tedavisinin olmadığı da ortaya çıkarken minik Gökdeniz yürüyemez hale geldi. Şimdi ise 6. sınıfa giden Gökdeniz'in sadece 15 günde bir kullandığı bir ilacı olsa da hastalığının tedavisi bulunmuyor. Ancak bu durum onu ve ailesinin umudunu hiç kırmıyor.

Futbol tutkunu olan Gökdeniz tam bir Trabzonspor fanatiği olduğunu söylüyor. Okula tekerlekli sandalyeyle giden Gökdeniz arkadaşlarının yardımıyla kaleye geçerek futboldan uzak kalmıyor. Trabzonspor'u çok sevdiğini söyleyen Gökdeniz " Trabzonspor'da görmek istediğim oyuncular Onur, Olcay ve N'doye. Ben de oynamak isterim ama yürüyemediğim için engelliler takımında oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Gökdeniz'in tek istediği ise daha rahat yaşayabilmek. Otobüse rahat binebilmek ve okula kış şartlarında daha rahat gidip gelebilmek...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam