Tablacılar polisi darp etti

Batman'da Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu (TAPDK) ekiplerince gerçekleştirilen denetimlere katılan bir polis memuru darp edildi.İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, yaptığı açıklamada, TAPDK ekiplerince kent merkezinde gerçekleştirilen denetimlere k

Tablacılar polisi darp etti

Batman'da Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu (TAPDK) ekiplerince gerçekleştirilen denetimlere katılan bir polis memuru darp edildi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, yaptığı açıklamada, TAPDK ekiplerince kent merkezinde gerçekleştirilen denetimlere katılan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru D.A'ya Cumhuriyet Meydanı'nda kurduğu bir tezgahta sigara satan M.F, H.F ve C.F'nin önce sözlü ardından sopa ile saldırdığını söyledi.

Başından yaralanan D.A'nın kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde kafatasında çatlak oluştuğunun belirlendiğini ifade eden Okan, M.F ve H.F'nin gözaltına alındığını, olay yerinden kaçan C.F'nin ise yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam