Rizeli asker nöbette intihar etti

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan er, nöbet sırasında kendi silahı ile intihar etti. Edinilen bilgiye göre Suriye sınırında bulunan Nusaybin ilçesindeki 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'nda g

Rizeli asker nöbette intihar etti

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan er, nöbet sırasında kendi silahı ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Suriye sınırında bulunan Nusaybin ilçesindeki 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'nda görev yapan ve askerliğinin bitmesine 5 ay kalan Yusuf Akın Can (22) isimli asker, sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı silahıyla kendini vurdu. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Can, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, bugün öğleden sonra cenazesinin memleketi Rize'ye gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam