Otel odasında fantazi dolu intikam

İstanbul' da evlenme planları kurduğu aynı işyerinde çalıştığı sevgilisi Fınar G.'nin yaşadıkları özel şeyleri iş arkadaşlarıyla paylaşmasına sinirlenen Ecem M.'nin intikam planı cezaevinde son buldu.Genç kız önce sevgilisini "Sana unutamayacağın bir gece

Otel odasında fantazi dolu intikam

İstanbul' da evlenme planları kurduğu aynı işyerinde çalıştığı sevgilisi Fınar G.'nin yaşadıkları özel şeyleri iş arkadaşlarıyla paylaşmasına sinirlenen Ecem M.'nin intikam planı cezaevinde son buldu.

Genç kız önce sevgilisini "Sana unutamayacağın bir gece yaşatacağım, gelirken nişan yüzüklerini de al gel" dedi.

Beyoğlu'nda bir otelde buluştuğu sevgilisiyle birlikte önce maske taktı. Ardından sevgilisini soyup plastik kelepçeyle yatağa bağladı. Daha sonra odaya yüzünde maske olan bir başka erkek arkadaşını aldı. İçeri giren kişi, kelepçeyle bağlı olan Fırat G.'yi darp ederek yüzüne sıktığı gazla bayılttı. Ecem M. ile suç ortağı, Fırat G.'nin 300 TL parasını, nişan yüzüklerini ve cep telefonunu alarak kaçtı. Boğuşma sırasında yere düşen mumlardan birinin halıyı yakması üzerine yangın çıkan odadaki baygın genci ise otel görevlileri kurtardı. Ecem M. ile erkek arkadaşı suç ortağı Deniz C. polis tarafından yakalandı. Ecem M. poliste verdiği ifadesinde "Onunla başlarda güzel bir ilişkimiz vardı. Evlenmeyi düşünüyordum. Ancak bir süre sonra işyerinde bulunan arkadaşlarına ilişkimizle ilgili her şeyi anlattığını öğrendim. Bütün özel hayatımızı biliyorlardı. Buna çok kızdım. Ondan intikam almak için böyle bir plan yaptım. Şimdi çok pişmanım" dedi. İki kişi gasp suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler