Öğretmen cinneti: 4 ölü

Diyarbakır’da Şehit Hazım Şahin İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Nihat Sert, cinnet geçirerek, eşini ve 5 yaşından küçük 3 çocuğunu öldürdü. Gece yarısı meydana gelen olayda öğretmen, kendi bileğini de kestikten sonra 4. katın balkonundan aşağı atladı.TO

Öğretmen cinneti: 4 ölü

Diyarbakır’da Şehit Hazım Şahin İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Nihat Sert, cinnet geçirerek, eşini ve 5 yaşından küçük 3 çocuğunu öldürdü. Gece yarısı meydana gelen olayda öğretmen, kendi bileğini de kestikten sonra 4. katın balkonundan aşağı atladı.

TOKİ 1. Etap 210 Ada CO-3 Blok'taki gürültüleri duyan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, binanın 4. katından atladıktan sonra ağır yaralanan Sert’i çağırdıkları ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti.

Diyarbakır’a bağlı Merkez Yenişehir İlçesi Toplu Konutlar 1’de gürültüler üzerine sesiyle uyanan bina sakinleri dışarıda Sert'i yaralı ve yerde yatar halde buldu.

4. kattaki dairenin kapısını çilingircinin açmasıyla eve giren polis, gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşadı. Polis, dairede Nihat Sert'in eşi Songül Sert (33), çocukarı Serhat (4) ile ikizler Helin ve Havin’in (2) cansız bedenleriyle karşılaştı

Nihat Sert’in komşuları, öğretmenin bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam