Meteorolojiden Karadeniz'e uyarı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, önümüzdeki saatlerde Amasya ve Tokat'ın kuzeyi ve Samsun ile Ordu'nun iç kesimlerinde sağanak yağış beklendiği bildirildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Amasya ve Tokat'ın kuzey kesimlerinde bulun

Meteorolojiden Karadeniz'e uyarı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, önümüzdeki saatlerde Amasya ve Tokat'ın kuzeyi ve Samsun ile Ordu'nun iç kesimlerinde sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Amasya ve Tokat'ın kuzey kesimlerinde bulunan ve gök gürültülü sağanak yağışa sebep olan bulut kütlesinin önümüzdeki 3 saat boyunca Amasya ve Tokat'ın kuzey kesimleri ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışla birlikte lokal dolu ve kısa süreli kuvvetli rüzgarlara sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam