KTÜ'de kariyer fuarı yapılacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Kariyer Merkezi, öğrenciler ve iş yaşamından gelen firmalar arasında bir köprü kurmak amacıyla Kariyer Fuarı düzenliyor. Yılda iki kez düzenlenmesi hedeflenen KTÜ Kariyer Fuarı'nın ilki bu yıl 20-21 Nisan 2015 tari

KTÜ'de kariyer fuarı yapılacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Kariyer Merkezi, öğrenciler ve iş yaşamından gelen firmalar arasında bir köprü kurmak amacıyla Kariyer Fuarı düzenliyor. Yılda iki kez düzenlenmesi hedeflenen KTÜ Kariyer Fuarı'nın ilki bu yıl 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

KTÜ Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kader Şahin tarafından yapılan açıklamada, “Karadeniz Teknik Üniversitesi, 20 Mayıs 1955 tarihinde İstanbul ve Ankara illeri dışında kurulan ilk üniversitedir. Bugün, üniversitemiz 17 fakülte, 2 yüksekokul, 10 meslek yüksekokulu, 7 enstitü, KTÜ Devlet Konservatuarı ile farklı ülkelerden gelen yaklaşık 55 bini aşkın öğrencisi ile ülkemizin sayılı eğitim kurumlarından biridir.

KTÜ kurulduğu tarihten itibaren, Uluslararası Standartları toplumun kültürel ve ahlaki değerleri ile birleştiren bir Sosyal Sorumluluk bilinci içerisinde eğitim ve öğretim yapmayı hedeflemiştir. KTÜ Kariyer Merkezi öğrencileri ve mezunlarının kariyer planlaması yapmalarına destek olarak, onları iş hayatına başarılı bir şekilde hazırlamak amacıyla kurulmuş bir birimdir.

KTÜ Kariyer Merkezi, iş yaşamından gelen talepler doğrultusunda öğrenci ve mezunlarımızın istihdam edilme imkânlarını artırabilmek için, “KTÜ Kariyer Fuarı’nı” düzenlemektedir. Diğer yandan bu etkinliğe katılacak firmalar, öğrencilerimize ve diğer paydaşlara kendilerini tanıtma ve kaliteli insan kaynağını öğrencilik döneminde seçme imkânı bulacaklardır. Öğrenciler ve iş yaşamından gelen firmalar arasında bir köprü kurmak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Fuarı’na sizleri davet ediyoruz. 20-21 Nisan 2015 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Türkiye’nin önde gelen firmalarını öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz” Dedi.

kariyer-haberi-resim.jpgKTÜ Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cahit Soysal ise, Kariyer Fuarı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kariyer Fuarımız KTÜ dışından gelen üniversite öğrencilerine ve diğer katılımcılara da açık olacaktır. Katılım formu ve fuar programını Üniversitemiz Web Sayfasında (https://www.ktu.edu.tr/kariyer) bulabilirsiniz. Kariyer Fuarına katılacakların, katılım formunu doldurup, 31 Mart 2015 tarihinde kadar Kariyer Merkezimize göndermeleri gerekmektedir. Talep bildirme ve detaylı bilgi için Kariyer Merkezimizle irtibata geçilebilir.”dedi. (KTÜ Kariyer Merkezi Hukuk Fakültesi 4. Kat  61080 – Trabzon, Tel: 0-(462)-3778687-3778670, E-mail: kariyermerkezi@ktu.edu.tr).

Doç. Dr. Kader Şahin başkanlığındaki KTÜ Kariyer Merkezi Yönetim Kurulunda; Prof. Dr. Taner Acuner, Prof. Dr. Ali Temiz, Doç. Dr. Dilek Beyazlı, Doç. Dr. Ahmet Can Altunışık, Yrd. Doç. Dr. Uğur Şevik ve Öğr. Gör. Cahit Soysal yer almakta. Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kader Şahin, Türkiye’nin önde gelen firmalarına ve öğrencilere seslenerek, Kariyer Fuarı için sizleri Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon’da ağırlamak bizleri onurlandıracaktır, dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam