Kendini de annesini de yaktı

Konya'da annesinin yakmaya çalıştığı sobaya tiner döken çocuk, meydana gelen parlama sonucu hem kendini hem de annesini yaktı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hacıkaymak Mahallesi Karacaoğlan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bil

Kendini de annesini de yaktı

Konya'da annesinin yakmaya çalıştığı sobaya tiner döken çocuk, meydana gelen parlama sonucu hem kendini hem de annesini yaktı.

 
Olay, dün saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hacıkaymak Mahallesi Karacaoğlan Caddesi'nde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, iki çocuk annesi İsminur Kılıç (26), sobayı yakmaya hazırlandığı sıra yanına 7 yaşındaki oğlu Seyfettin Kılıç geldi.
 
Annesine yardım etmek isteyen küçük çocuk, şişe içerisinde bulunan tineri odunların daha iyi tutuşabilmesi için sobaya dökünce bir anda parlama meydana geldi.
 
Oluşan parlama sonucunda küçük çocuk annesiyle birlikte yandı. Başta yüzü, kolları ve ayakları
olmak üzere vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan İsminur Kılıç ve oğlu yakınları tarafından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Vücutlarında 2. dereceden yanıklar oluşan anne ve çocuğu, buradaki müdahalenin ardından yanık ünitesi bulunan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam