Kayıp düşmemek için...!

KONYA'da av malzemeleri satışı yapan Fatih Tuncel'e ait atölyede, karlı ve buzlu havalarda insanların kayıp düşmemesi için ayakkabılara zincir üretiliyor.Zincir üretiminin patentini aldıklarını söyleyen Tuncel, "2003 yılından itibaren zincir üretiyoruz. Y

Kayıp düşmemek için...!

KONYA'da av malzemeleri satışı yapan Fatih Tuncel'e ait atölyede, karlı ve buzlu havalarda insanların kayıp düşmemesi için ayakkabılara zincir üretiliyor.

Zincir üretiminin patentini aldıklarını söyleyen Tuncel, "2003 yılından itibaren zincir üretiyoruz. Yurt içinde olduğu gibi özellikle Ukrayna ve İngiltere'ye de pazarlıyoruz" dedi. Tuncel, ayakkabı zincirini 17 liraya sattıklarını söyledi.

54 yaşındaki Fatih Tuncel, 'Ayakmatik' adını verdikleri ayakkabı zincirini, 2003 yılından itibaren kendisine ait atölyede üretmeye başladıklarını belirtti. Tuncel, "İlk ürettiğimiz dönemlerde çok basitti. Daha sonra geliştirdik. Hatta patentini de aldık. Ayakmatik, lastikleri aracılığıyla ayakkabının burun ve topuk kısmına takılarak monte ediliyor. Zincir sayesinde insanlar özellikle buzlu bölgelerde, düşme riski olmadan yürüyebiliyor" diye konuştu.

Tuncel, son günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle talebin arttığını ifade etti. Fatih Tuncel, '"Ürünümüze en çok talep İstanbul ve Ankara'dan geliyor. Bunun yanı sıra İngiltere ve Ukrayna'ya da ihraç ediyoruz. Diğer ülkelere internet üzerinden talep olursa satışını gerçekleştiriyoruz. Amacımız, ihracat ağımızı genişletmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler