İzmir'de çatışma:1 ölü 3 yaralı

İzmir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.Olay, saat 23.00 sıralarında, Alsancak semti Meksika Sokağı üzerindeki bir barın önünde meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Esat Beşok, Y

İzmir'de çatışma:1 ölü 3 yaralı

İzmir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında, Alsancak semti Meksika Sokağı üzerindeki bir barın önünde meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Esat Beşok, Yasin Çoşkun ile restoran işleten İdris Turşak yolda karşılaştı. İki grubun tartışması silahlı kavgaya döndü. Olayda İdris Turşak (45) ölürken, Esat Beşok (28) ağır olmak üzere, Yasin Coşkun (35) ve o anda restoranda yemek yiyen Sinan Tamtürk (42) yaralandı. Yaralılar Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay da olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam