İşte Defne'nin otopsi sonucu!

Önceki gün İstanbul Caddebos-tan'da bir arkadaşının evinde ölü bulunan dizi oyuncusu, sunucu ve eski DJ Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili Adli Tıp, ön otopsiyi tamamladı. Raporda dikkat çekilen noktalar şöyle: Ancak Foster’in ölümüne neden olan somut bi

İşte Defne'nin otopsi sonucu!

Önceki gün İstanbul Caddebos-tan'da bir arkadaşının evinde ölü bulunan dizi oyuncusu, sunucu ve eski DJ Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili Adli Tıp, ön otopsiyi tamamladı. Raporda dikkat çekilen noktalar şöyle:

 

Ancak Foster’in ölümüne neden olan somut bir veri bulunamadı. Astım hastası olduğu bilinen Foster’ın ‘solunum yetmezliği’, ‘kalp krizi’ veya ‘astım krizi’ yüzünden hayatını kaybettiği belirtiliyordu. Haber ve yorumlarda ünlü sunucunun ölümünün aşırı alkol ve uyuşturucuya bağlı olabileceği de iddia edilmişti.

 

Adli Tıp, Foster’in ölüm nedenini bulmak için önce harici muayene yaptı. Bu kontrol sırasında Foster’in vücudunda darp izi, çizik, kesik türü bir bulguya rastlanmadı. Ön incelemeden sonra yapılan otopside de ölüm sebebi denilebilecek bir bulguya rastlanmadı. Foster’in uyuşturucu veya aşırı alkol tüketiminin tetiklediği ya da astımın sebebiyet verdiği bir krizden dolayı öldüğü verisine şimdilik ulaşılamadı.

 

Foster’in cesedinden doku parçaları alan Adli Tıp uzmanları, bulguları tekrar değerlendirecek. Bir sonuca ulaşılamazsa bulgular Adli Tıp Genel Kurulu’na gönderilecek. Bunun bir ay sürmesi bekleniyor.

 

Bir Adli Tıp uzmanı, Foster için Michael Jackson’ın otopsisine benzer bir inceleme yaptıklarını söyledi. Detaylı incelemede uzmanlar, vücuttan aldıkları doku örneklerini çok yönlü araştırıyor. Maktulün yaşarken ki rahatsızlıkları ölmeden ne yiyip ne içtiğine kadar belirlenebiliyor. Ölüm nedeni kesine yakın bir oranda ortaya konuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam