Dev dalgalar 6 evi yıktı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde şiddetli fırtınanın oluşturduğu dalgalar, liman ve mendirek inşaatı nedeniyle daralan kumsalda kalan 6 yazlık evi yıktı.Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden biri olan Karasu ilçesinde, kumsaldaki daralma sebebiyle gün geç

Dev dalgalar 6 evi yıktı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde şiddetli fırtınanın oluşturduğu dalgalar, liman ve mendirek inşaatı nedeniyle daralan kumsalda kalan 6 yazlık evi yıktı.

Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden biri olan Karasu ilçesinde, kumsaldaki daralma sebebiyle gün geçtikte içeri giren ve şimdiye kadar onlarca yazlık evi ve bir tesisi yıkan dalgaların oluşturduğu kıyı erozyonu sürüyor.

Sahilde imar izni olmayan bölgede yapılan, liman ve mendirek inşaatı sebebiyle yönü değişen akıntı ve dalgaların daralttığı kumsalda denize sıfır hale gelen yazlıklardan 6'sı daha son fırtınada oluşan dalgalara yenik düştü.

Karadeniz'in dev dalgalarının dövdüğü yazlık evlerden 3'ü tamamen sulara gömülürken diğer üçü de kullanılamaz duruma geldi. Yıkılan evler sahilde tsunami görüntüsü oluşturdu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam