Bu cezaya inanamayacaksınız

 BURSA’nın İznik ilçesi’nde, İngilizce öğretmeni olan sürücü adayı Cennet T. (25), özel sürücü kursu test aracıyla direksiyon eğitimi sırasında ehliyeti olmadığı gerekçesiyle trafik cezasına çarptırıldı. Sürücü adayına ‘ehliyetsiz’ cezası!Kurs eğitmeni Be

Bu cezaya inanamayacaksınız

 

BURSA’nın İznik ilçesi’nde, İngilizce öğretmeni olan sürücü adayı Cennet T. (25), özel sürücü kursu test aracıyla direksiyon eğitimi sırasında ehliyeti olmadığı gerekçesiyle trafik cezasına çarptırıldı. 

Sürücü adayına ‘ehliyetsiz’ cezası!

Kurs eğitmeni Berrin Şen ile Kılıçaslan Caddesi’nde eğitim sürüşü yapan Cennet öğretmen, trafik polisi Hasan D. tarafından durduruldu. Yanında eğitmeni ve kendisinin de aday olduğunu gördüğü halde ehliyet soran polise şaşkınlığını gizleyemeyen genç öğretmen, “Ben aday sürücüyüm” dese de cezadan kurtulamadı.

Cennet öğretmen, “Yanımda oturan eğitmen Berrin Şen’in var olan ehliyeti yanında yok. Anlamsız olan, ceza ona değil bana kesildi. Yasaya göre bana sürücü adayı olduğumu belgeleyen K-1 belgesi verilmesi gerektiğini öğrendim. Ancak böyle bir belge verilmedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam