Abdullah Avcı’ya Artvin desteği

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya Artvin'den destek geldi.

Abdullah Avcı’ya Artvin desteği

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Karadenizli merhum sanatçı Kazım Koyuncu’nun doğum günü olan 7 Kasım dolayısıyla yaptığı açıklamalardan ötürü Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya teşekkür etti.

Avcı’nın vefası ve söylemlerinin çok değerli ve anlamlı olduğunu belirten Külekçi “Hem merhum Kazım Koyuncu’nun ailesi hem de derneğimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Şair yürekli Kazım Koyuncu’nun şarkıları sayesinde Artvin ve Karadeniz Bölgesinde Trabzonspor sevdasının doruk noktalara taşındığını hatırlatan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Külekçi, “Trabzonspor’un vefasına ve sahiplenmesine her daim tanık olduk. Rahmetlinin hemşerileri olarak bir teşekkür de Trabzonspor kulübü ve taraftarına yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı 7 Kasım 2023 tarihinde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleşen antrenman öncesi yaptığı açıklamada “Bugün Kazım Koyuncu’nun doğum günü. Tanışmak kısmet olmadı. Trabzon ve Trabzonspor için çok kıymetli bir isim. Ben onun şarkısıyla Trabzonspor’a veda etmiştim. Nur içinde yatsın” demişti.

abdullah-avciya-artvin-destegi.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler