Sadri Şener"2011-2012 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’dur."

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzon'da Coşkuyla Karşılandı ve Önemli Açıklamalarda Bulundu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün Trabzon'a varışında havaalanında taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Yöneticiler ve divan kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Şener, ayaküstü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ardından kulübe geçerek teknik kadro ve futbolcularla buluştu.

Şener, camianın yakın ilgi ve sevgisiyle karşılanırken, akşam saatlerindeki antrenmanı da saha kenarından takip etti. Gündemle ilgili soruları yanıtlayan Trabzonspor Başkanı, son derece yoğun ve yorgun bir yılın ardından önemli mesajlar verdi.

Başkan Şener, mahkemede yaşananlar, Burak Yılmaz ve transfer gündemi hakkında da konuştu. Mahkeme sürecine ilişkin detayları paylaşan Şener, Türk adaletinin Trabzonspor'un şampiyonluğunu tescil ettiğini belirterek, "Kimse 28 yıldır şampiyonluk yok demesin" ifadesini kullandı. Trabzonspor'un yurt dışında gerçekleştireceği kamp ve takımın durumu hakkında da bilgiler verdi.

Şener, Trabzonspor'un temiz ve centilmen bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "2011-2012 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’dur. Bunun tersini söyleyecek kimse Türkiye Cumhuriyeti'nde yoktur" dedi ve genç taraftarlara da seslenerek, "Artık sizler de şampiyonluk görmüş oluyorsunuz" mesajını verdi.

Trabzon'a kısa bir süreliğine gelen Şener'in bu ziyareti, hem taraftarların hem de kulübün moralini yükseltti ve gelecek dönem için umut verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar