Yalı'da hoca; Ya Batur ya Cinemre

  Yalıspor'da göreve getirilmesi beklenen Trabzonlu iki hocadan Erol Batur ve Orhan Cinemre'den birisi kısa zamanda takımı devralması bekleniyor. Hoca konusunda bir netliğe kavuştuktan sonra trasnfer komitesiyle birlikte işi sıkı tutup Yalıspor'a gerçekte

Yalı'da hoca; Ya Batur ya Cinemre

 

 

Yalıspor'da göreve getirilmesi beklenen Trabzonlu iki hocadan Erol Batur ve Orhan Cinemre'den birisi kısa zamanda takımı devralması bekleniyor. Hoca konusunda bir netliğe kavuştuktan sonra trasnfer komitesiyle birlikte işi sıkı tutup Yalıspor'a gerçekten faydalı olacak olan futbolcuları takıma katacaklarını söyleyen başkan Kara, "Bu yıl trasnferde ince eleyip sık dokuyacağız" dedi.

Transfer konusunda çok titiz davrandıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Engin Kara, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Öncelik olarak iç transfer daha sonra da dış transferi bitireceğiz" dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor