Erman Toroğlu Türk futbolundan bir cacık olmaz

Toroğlu canlı yayında cacık yaptı

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında TFF'nin şike ile ilgili aldığı kararı eleştiren yorumcu Erman Toroğlu, cacık yaparak federasyona ateş püskürdü
Böyle şova az rastlanır...

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında TFF'nin şike ile ilgili aldığı kararlar alkışlarla protesto edildi. Yorumcu Erman Toroğlu ise yaptığı espriyle yine gündem yarattı.

ŞAŞIRTTI
Toroğlu, "Türk futbolundan bir cacık olmaz" derken tepkisini ilginç bir protestoyla ortaya koydu. Bir diğer yorumcu Gökmen Özdenak'ın iddianame için "Bir ton" sözlerini hatırlatan Toroğlu, Özdenak'la birlikte daha önceden hazırlattığı sebzelerin bulunduğu yere giderek, "Sevgili seyirciler bu bir iddianame. Türk futbolunun rezilliğini ortaya koyan bir iddianame. Biz bunu nasıl çürütürüz diye uğraşıp durduk. Şimdi başkanımız bu iddianamenin bir işe yaramadığını söyledi" dedi. Toroğlu, sözlerinin ardından hıyarları yoğurtla karıştırarak cacık yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar