Bakan Karaismailoğlu açıkladı! "Trabzon'u marka kent yapacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da Ganita Sahili'nde değerlendirmelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu açıklamalarda bulundu.

"KAPI KAPI GEZECEĞİZ"

Programda söz alan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu şöyle konuştu;

"Büyükşehir içinde en çok oy veren 5. iliz. Şampiyon şehriz. Şampiyon şehre, şampiyonluk yakışır. Tüm büyükşehirler içinde sayın Cumhurbaşkanımıza destek veren 1. İl olmaya var mısınız? Bu yolda çalışıyoruz. 10 günlük süre içinde, kapı kapı gezip, Cumhurbaşkanımızı Trabzon’dan en yüksek oranda oyla inşallah tekrar seçeceğiz. 28 Mayısa kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz"

mumcu ganita 1

"CENTİLMENCE YARIŞ OLDU"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen'in açıklamaları şu şekilde;

"Milletimize çok teşekkür ediyorum. Bizleri bağrına bastığı için Trabzon’a, bizden önce bu bayrağı taşıyan milletvekillerimize, aday adaylarımıza, aday olup seçimde milletvekili olamamış olan can kardeşlerime, hepsine teşekkür ediyorum. Teşkilatımız gece gündüz sahadaydı. Bizden daha çok koştular. Centilmence yarış oldu. Bu centilmenliğin aynı şekilde devam etmesi gerekiyor. Bu centilmenlikten asla vazgeçmemek gerekir. Nezaket, kibarlık, medeni değerler siyasetin üzerindedir. Siyaset her şey değildir, ama insaniyet her şeyden üstündür."

şen ganita

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"TRABZON YENİDEN ERDOĞAN DEDİ"

Sevgili Trabzonlu hemşerilerim, kıymetli yol arkadaşlarım, sizlere Cumhurbaşkanı’mızın selamlarını ve sevgilerini iletiyorum! 
Öncelikle buradan; Akçaabat, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Of, Hayrat, Ortahisar, Sürmene, Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir ve Yomra’ya sevgi ve saygılarımı yolluyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim sonuçlarının başta Trabzon’umuz olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Kıymetli Hemşerilerim, Güzel Trabzon’un Güzel İnsanları, Gururla ve sevinçle belirtmek istiyorum ki, Trabzon yeniden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dedi, Ak Parti’yi seçti. Mukaddes emaneti yeniden Sayın Cumhurbaşkanı’mıza ve Ak Parti’ye verme iradesini gösterdi. Durmak yok; istikrara, gelişmeye, kalkınmaya devam dedi.

Bu büyük destek için siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalmış olsa da açık ara farkla, Cumhurbaşkanı’mızın yanında olan Trabzonlular, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de çoğunluğu Cumhur İttifakı’na vererek bize ve ittifakımıza güvendiğini, inandığını, geleceğini burada gördüğünü teyit etti. Trabzonlu, vatanseverdir. Trabzonlu, Her zaman sandığa, oylarına, ülkesine, milletine sahip çıkar.

"TRABZON'U KARADENİZ'İN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ"

Trabzonlu, 14 Mayıs’ta da yine vatandaşlık bilinciyle hareket etti. Ciddi bir katılımla sandığa gitti. Ve vatanseverlik nedir gösterdi. Millet sevgisi nedir gösterdi. Halkımızın teveccühü ile AK Partimiz 4 vekille Gazi mecliste Trabzon’u temsil edecek ve Karadeniz’in lokomotif şehri Trabzon’u Karadeniz’in parlayan yıldızı yapacağız. Her şartta ülkesine sahip çıkan tüm Trabzonlulara yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bundan sonra Trabzon ve tüm Türkiye için yeniden güzel bir dönem başlayacak.  Mademki 14 Mayıs’ta “Durmak yok” dedik. 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanı’mızın yanında duracağız. Trabzon’dan Cumhurbaşkanı’mıza rekor destek vereceğiz. Dosta, düşmana Türkiye emin ellerde diyeceğiz.

"HALK SUYU GETİRENLE TESTİYİ KIRANI İYİ BİLİYOR"

Terör örgütleriyle kol kola girenlere, Depremzede kardeşlerimize hakaretler yağdıranlara en büyük dersi vereceğiz.
Bizim millet sevdasından, Türkiye sevdasından başka sevdamız yok. Biz milletimizle 21 yıldır tek yüreğiz. Milletimizin de her zaman bunu gördüğünü bir kez daha sağır Sultan’a bile duyurmanın zamanıdır. Milletin acısı acımızdır, sevinci sevincimizdir. Çünkü bizim için Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.

Muhalefet bunun ne demek olduğunu bile bilmez. Umursamaz. İşte seçimden sonra depremzedeler için söylediklerini gördük.
Onların milletle bir olması mümkün değil. Milletin Derdine derman olması mümkün değil. Onlar bir koltuk sevdasına tutulmuş. Milletten bir kalemde vaz geçiyor! Ülkemizi Batı’nın oyuncağı yapmaktan çekinmiyor. Halkımız suyu getirenle testiyi kıranları çok iyi biliyor, iki zihniyet arasındaki farkı da çok iyi görüyor.

Çok şükür bizleri yeniden görevlendiren Trabzonlular sayesinde, Türkiye sayesinde hem deprem bölgesinde hem tüm Türkiye’deki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Eserlerimizi, hizmetlerimizi bir bir milletimize sunacağız.

"DURMAYACAĞIZ"

Kıymetli Kardeşlerim, Hem Trabzon’umuz, hem de ülkemiz için çok büyük planlamalarımız var. Yıllar içerisinde durmadan çalıştık, proje ürettik ve bu projeleri hayata geçirdik. Ülkemizin dört bir yanında hizmet fırtınası estirdik.

Hem Trabzon’da hem de yurdumuzun dört bir yanında hizmet ve projelerle dolu yoğun bir mesai harcıyoruz. 23 Nisan da Ortahisar belediyesi Boztepe seyir terası ve yürüyüş yolunu hizmete açtık. 24 Nisan’da, Kanuni Bulvarı Çatak Kavşağı-Yenicuma Kavşağı arasını açtık. Böylelikle; 28 km’lik kanuni bulvarının 18 km’sini tamamlamış olduk.  Şimdi sırada Çukurçayır - Değirmendere - Sahilyolu bağlantısı var.

Araklı-Bayburt Yolu’nun yapım çalışmalarını başlattık. 26 Nisan’da Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’mızın açılışını ve Ankara’dan Sivas’a ilk seyahati yaptık. 27 Nisan’da TCDD TÜRASAŞ Tesislerimizde üretilen ilk yerli ve millî elektrikli trenimizi hizmete aldık.
28 Nisan’da Adana’da Seyhan Nehri’nin üzerine 1700 m uzunluğunda Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü inşa ederek hizmete açtık. 29 Nisan da Trabzon Büyükşehir belediyesi kadın istihdam ve yaşam merkezini açtık

Ordu’da Ünye-Akkuş Niksar Yolu’nun temelini attık. Konya’da, KONYARAY Projesi yapım çalışmalarını başlattık. 1 Mayıs’ta 43 km’lik Trabzon Güney Çevre Yolu’muzun temelini attık. 2 Mayıs’ta şu an toplantımızı gerçekleştirdiğimiz muhteşem projemiz Ganita - Faroz sahil düzenlemesini hizmete sunduk.

3 Mayıs’ta Zigana Tünelini açtık. Avrupa’nın 1.’si Zigana tüneli ile Trabzon’u Gümüşhane üzerinden Bayburt ve Erzurum’a bağlayan ve yüksek yoğunlukta trafik yükü taşıyan güzergâhta, 14,5 km uzunluğunda çift tüplü tünel olarak inşa ettik. Seyahat süresini 1 saat kısaltan Zigana tüneli ile muhteşem bir eseri bölgemize ve dünyaya kazandırdık. Bu saydıklarım sadece son 3 hafta içinde milletimize, Trabzon’umuza kazandırdığımız eserlerden bazıları. Bu arada açılış törenlerini yapamadığımız onlarca projeyi de milletimizin hizmetine sunarak hizmet vermeye başladık 

Tabii durmayacağız. Yeni İpek Yolu olacak Kalkınma Yolu için de çalışmalara başladık. Habur ile Basra körfezi arası 1.200 kilometrelik demiryolunu ve otoyolu kapsayan Kalkınma Yolu Projesi, Türkiye’yi Trabzon’dan Basra Körfezi’ndeki Faw Limanı’na bağlayacak.

"ÜLKEYE KAZANDIRDIKLARIMIZ ORTADA"

Hint Okyanusu Basra Körfezi’nden Habur’a ulaşan Kalkınma Yolu sayesinde; Türkiye üzerinden Akdeniz’e, Karadeniz’e, Avrupa’ya ve Kafkaslara bağlantı kuruyoruz. Orta Koridoru da buna entegre ediyoruz. Bu heyecanla Trabzon hafif raylı sistem hattına başlayacağız.

Yılda 15 milyon yolcuya hizmet verecek, 70 bin metrekarelik terminali 3200 m uzunluğunda pisti ile yeni Trabzon Havalimanı’na başlayacağız. Samsun-Trabzon-Sarp hızlı tren projemizi de hayata geçireceğiz. Bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacak. Hizmet ve eser siyaseti anlayışımızla hiç kimse ama hiç kimse yarışamaz.

Sayın Cumhurbaşkanı’mız liderliğindeki AK PARTİ ve cumhur ittifakı Belediyelerinin de AK PARTİ Hükûmetlerinin de 21 yıl içinde Türkiye’ye kazandırdıkları ortada.

"TRABZON'U MARKA KENT YAPACAĞIZ"

Bugün 2002 Türkiye’si ile kıyaslanmayacak bir konuma geldik çok şükür. Yılların ihmaline son verirken diğer yandan ülkemizi geleceğe taşıyan, çağ atlatan nice projelere imza attık. Yüzyılda yapılabilecek işleri 21 yıla sığdırdık. Şimdi sizlerle birlikte Trabzon’u çok daha ilerilere taşıyacağız. Trabzon’u hep birlikte refah merkezine çevireceğiz. Trabzon’u bir marka kent, cazibe merkezi yapacağız.

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, AK Parti'ye oy vermiş olsun olmasın bu seçimin galibi Trabzon’dur, Türkiye’dir tüm milletimizdir. 14 Mayıs’ta; milletin değerlerini hiçe sayanlar kaybetti. Ayasofya’yı yeniden özgür kılanları kazandı. Milletinin değerlerini sayanlar kazandı. 14 Mayıs’ta; gizli pazarlıklarla koltuk kavgasına düşenlerin kaosu kaybetti. 

21 yıllık istikrar, güven, cesaret, umut kazandı. 14 Mayıs’ta; Kandil’den, Pensilvanya’dan talimat alanlarla kol kola gezenler kaybetti. Milletin onurunu, Türkiye’nin bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü koruyanlar kazandı.

Kıymetli Kardeşlerim, 14 Mayıs’ta milletimiz biz kez daha: Dualarımız, Rüyalarımız, Umutlarımız Recep Tayyip Erdoğan’la dedi. İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı’mıza verilen destek daha da çok artacak.

"EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ REHAVETTİR"

Kıymetli Hemşerilerim; Terör örgütlerinin Türkiye düşmanlarının desteklediği “Masa takımı” Sandıktan hezimetle ayrılınca ne yapacağını şaşırdı. Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyenler bakalım daha ne maskeler takıp, milletin karşısına çıkmaya kalkacaklar. Milletimizin feraseti 14 Mayıs’ta bunların maskesini indirdi. 28 Mayıs’ta bir daha gereğini yapacaktır. Değerli hemşerilerim. Zafere giden yolda; Cumhurbaşkanımızın da altını çizdiği gibi;  En büyük düşmanımız rehavettir ve zafer sarhoşluğudur. Maçın ilk yarısını önde tamamladık. İnşallah büyük bir avantajla girdiğimiz ikinci yarıyı da açık ara önde tamamlayıp zafer kazanacağız. Ancak unutmuyoruz ki; bu maçın hakemi millettir. O nedenle daha çok ter dökeceğiz, daha fazla mücadele edeceğiz, daha fazla gönle dokunacağız, daha fazla sayıda insanı ikna edeceğiz. Böylece 28 Mayıs’ta zaferimizi ilan edeceğiz. Trabzon; bağımsız, bölünmez ve müreffeh Türkiye için;  Türkiye Yüzyılı için bir kez daha gür bir sesle liderimiz Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Kazandıklarımızı koruyacak ve inşallah daha da yükselteceğiz.

Ülkemizi terör örgütlerinin oyuncağı hâline getirmeye çalışanların yüzüne sandık sonuçlarını çarpacağız. Biz biriz, bizi bölemezsiniz, terör örgütlerini içimize sokamazsınız, bizi Batı’ya oyuncak edemezsiniz. Biz o oyunu bozarız. Çünkü biz Trabzon’uz. Çünkü biz Türkiye’yiz diyeceğiz!

"KÜRESEL EMPERYALİSTLER DE SANDIĞA GÖMÜLECEK"

Enerjimiz, heyecanımız ve inancımız tam. Milletimize umudu olmaya, güveni olmaya, doğru adımlarla devam edeceğiz. Milletimiz başladığı işi 28 Mayıs’ta sandıkta bitirecek: Türkiye üzerinde oyunlar oynamak isteyen terör örgütleri de küresel emperyalistler de sandığa gömülecek. Milletimiz yine Recep Tayyip Erdoğan diyecek!

Bizler de her zamanki azmimizi, enerjimizi, vatan sevdamızı, millet aşkımızı en doğru biçimde sürdürecek;
Trabzon’umuza ve Türkiye’mize en büyük eserleri, hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Milletimizin yüzü hep gülecek. Aydınlık geleceğine doğru emin adımlarla ilerleyecek. Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü ve refahı için, Büyük Türkiye Zaferi için, 28 Mayıs’ta Durmak Yok, Yola Devam! Diyoruz. Cumhur ittifakı olarak Büyük Türkiye Zaferi için, Herkes Sandığa! Diyoruz. Bu duygularla sözlerime son verirken; Birliğimizin daim olması temennisiyle, Yolumuz, bahtımız açık, Allah yâr ve yardımcımız olsun diyorum. Sağ olun, var olun; sağlıcakla kalın.

Haber61 - Haber Servisi - Emrah Paça

bakan ganitada 1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar